Latest news


26-06-2017:
MEDEDELING: Beste affiliates, U kunt artikelen maken voor de sites/whitelabel(s). Deze kunt u ons toesturen en wij zullen deze laten toevoegen op de site(s). Echter hebben we wel een aantal vereiste: - Pakkende titel (maximaal 80 karakters) - Meta description - Artikel content (minimaal 350 maximaal 1000 karakters) - Optioneel: foto's eerst bespreken met uw affiliate manager Wanneer u nog vragen heeft kunt u terecht bij uw affiliate manager. EN: Dear affiliates, You can make articles for the sites/whitelabel(s). You can send these to us and we add the content on the site(s). We have a few demands for an article: - Catchy title (maximum of 80 characters) - Meta description - Article content (minimum of 350 and maximum of 1000 characters) - Optional: pictures discuss it first with your affiliate manager When you have any questions please contact your affiliate manager


12-05-2017:
Nieuwe affliate manager! Met trots kunnen wij van MADMoney aankondigen dat we een nieuwe affiliate manager hebben, Jesse heeft een achtergrond met affliate marketing en accountmanagement waardoor hij een uitstekende aanvulling is op ons huidige team. We hebben er alle vertrouwen in dat Jesse de klant ten alle tijde voorop stelt en het beste met u en MADMoney voor heeft, Jesse treed per direct in dienst en zal de werkzaamheden van de Erwin overnemen. Jesse zal zich hieronder voorstellen: Beste affiliate, de meeste van jullie heb ik al gemaild eerder deze week, hier heb ik de leads van kwartaal 1 in vermeldt en mijzelf kort voorgesteld. In het verleden heb gewerkt als accountmanager en ben ik daarnaast gespecialiseerd in affiliate marketing, daarom lijkt het me een mooie uitdaging om u als affiliate tot dienst te zijn om samen meer traffic, leads en sales te genereren, daar worden zowel MADMoney als uzelf beter van. Ik wil alles wat binnen mijn macht ligt doen om u zo tevreden mogelijk te houden, er komen ook een aantal nieuwe features aan ter aanvulling op de huidige features. Ik zal hier ook regelmatig nieuwsupdates gaan plaatsen en u op de hoogte houden van het laatste nieuws. Ik hoop u gauw te spreken! Jesse Affliliate manager MADMoney Skype info.madmoney


22-07-2016:
Nieuwe promotool beschikbaar: Wederom weer een nieuwe promotie tool beschikbaar! Ditmaal een profielen iframe tool welke op iedere website makkelijk te plaatsen is. Je vindt de nieuwe profielen tool in het promotool overzicht. Voor vragen neem contact met ons op via Skype of e-mail.


20-06-2016:
Vanaf vandaag lanceren wij een nieuwe site: Datesm.nl! Dit is een nieuw product in de SM niche. Heb jij sm verkeer? Zet dan direct al traffic om naar datesm.nl. Log snel in voor alle banners en promotools. Voor deze site zijn ook whitelabel mogelijkheden. Mocht je nog vragen of opmerkingen hiervoor hebben dan horen wij dat graag!


20-04-2016:
Nieuwe datingsite! Qupid.nl is dé mainstream datingsite in Nederland en België gericht op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er is voldoende promotie materiaal beschikbaar. Succes met de promotie hiervan! Heb je vragen? Neem contact op met je accountmanager.


26-01-2016:
Goed nieuws! Vandaag is onze eerste gay custom: gaybuddy.nl gelanceerd! Start nu direct met de promotie van deze hoog converterende gay sexdating website en ontdek de te gekke hoge conversies!! Heb je vragen of opmerkingen? Of andere promomateriaal requests? Neem dan contact op met je affiliatemanager.


27-08-2015:
Whitelabel update: Vanaf nu is er de mogelijkheid bij het klikken op een profiel de klant direct naar de registreer pagina te sturen. Mail hierover met je affiliate manager mocht je hier gebruik van willen maken.


14-07-2015:
De artikelen pagina van je whitelabel website heeft een betere opmaak gekregen. Er is nu een registreer formulier bij elk artikel zichtbaar, wat de aanmeldingen voor meer vergroot!. Mail je artikelen naar info@madmoney.eu of via skype info.madmoney en wij zorgen dat deze op je whitelabel toegevoegd worden. Het is binnenkort mogelijk om zelf artikelen aan je whitelabel toe te voegen. Nog geen whitelabel? Vraag deze dan vandaag nog aan!


24-06-2015:
Nieuwe Madmoney.eu layout! Wij hebben een nieuwe Madmoney.eu layout voor de frontend. Nu is alles responsive op tablet, mobile en desktop! Uiteraard was dit al het geval voor je affiliate dashboard! Mocht je nog vragen of opmerkingen hiervoor hebben dan horen wij dat graag!